Lees ons

VERHAAL

Door mijn passie voor motoren en tuning, ben ik terecht gekomen op chiptuning. Met ervaring al voor ik mijn rijbewijs had, ben ik mijn eigen verder beginnen te verdiepen in het tunen. Het feit dat ik een computer kon aansluiten en zo de performance kan aanpassen fascineerde mij echt. Ik vind een persoonlijke aanpak heel belangrijk, als u vragen heeft mag u mij een berichtje sturen of bellen.

Yelle Caes

signiture-image

Waarom kiezen voor Red1 chiptuning

Bij red1 chiptuning maken we geen onderscheid of u nu een sportauto wilt laten tunen of een gezinswagen, we kunnen en doen het allemaal! We gaan altijd voor een aanpak op maat van uw wagen. We luisteren altijd goed naar uw wensen en geven professioneel advies. Als kleine onderneming in bijberoep garanderen we u een persoonlijke aanpak met flexibele openingsuren en mogelijkheid tot werken op verplaatsing. Voor meer info neem gerust contact met ons op!

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

handshake icon

Vertrouwbaar

Red1 chiptuning is een professioneel bedrijf. Daarom willen we correcte prijzen communiceren zonder geheimen en zonder zaken achter te houden. Zo geven we bevoordeeld ook duidelijke informatie over de garantie op uw wagen.

award icon

Kwaliteit

De wagen vertrekt niet voor deze perfect in orde is, zo garanderen we een top service aan de klanten en daarbij een wagen waarvan ze nog lang kunnen genieten.

schield icon

Garantie

Bij red1 chiptuning gaan we zorgvuldig te werk en bovendien bieden we gratis 2 jaar garantie op de software van uw wagen.

thumb up icon

Top Service

Ons doel is streven naar de beste service op de markt. Daarom gaan we altijd voor een persoonlijke aanpak. We luisteren altijd goed naar uw wensen en geven daarbij professioneel advies.

love icon

Passie

Chiptuning is onze passie, daarom maken we geen onderscheid of u nu een sportauto wilt laten tunen of een gezinswagen. Daarom willen we ook dat elke wagen optimaal is geprogrammeerd.

experience icon

Ervaring

We zijn een jong bedrijf, maar hebben een hoop ervaring. Zowel in herprogrammering als in auto mechanica. Dat zorgt evoor dat we nog nooit defecten of incidenten hebben gehad bij Red1 chiptuning.