Onze

DIENSTEN

speedometer-icon-image

Performance tuning

eco-icon-image

Eco tuning

anylyse-icon-image

VAG & BMW codering

Configurator

Wat zal chiptuning voor mijn wagen kunnen doen?

Door herprogrammeren wordt de handeling van uw wagen verbeterd. De motor gaat meer koppel leveren in het lager toerental, wat versnellen en voorbijsteken aangenamer maakt. Ook gaat de wagen minder verbruiken, Tot wel 1 liter op autosnelweg! Dit betekent dat we uw motor optimaal kunnen benutten tegen een fractie van de prijs die u anders zou betalen.

HOE WERKT HET?

gear icon
1

Configureer uw wagen

Neem uw wagen gegevens erbij. Deze kunt u ingeven in onze configurator en bekijk uw potentiele vermogen winst voor uw wagen. Indien u een meer specifieke vraag heeft omtrent uw wagen (bv. u heeft interesse in een Ecoboost) kunt u ons altijd contacteren en zullen we u verder helpen.
calender icon
2

Maak een afspraak

Vervolgens kunt u met de verzamelde gegevens een afspraak maken. Indien u enkele tijdstippen/datums in gedachten heeft kunt u deze ook vermelden. U kunt dit via e-mail, telefoon of via de live chat doen.
bevestiging icon
3

Uw afspraak bevestiging

Indien er een datum en tijdsstip is besproken, zult u hier een bevestiging van ontvangen met verdere instructies zoals datum, tijdstip, duur,...
car icon
4

Uw wagen wordt gechipt

Na het afzetten van uw wagen gaan we meteen aan de slag. We gaan uw wagen uitlezen en analyseren zodat we uw wagen optimaal kunnen programmeren. Nadien gaan we enkele testen uitvoeren en eventueel kleine aanpassingen om onze kwaliteit te garanderen.
betalen icon
5

Wagen afhalen

Zodra u wagen klaar is, contacteren wij u meteen. Dan krijgt u een uitleg van de nieuwe prestaties. Nadien zult u de factuur ontvangen. Deze kunt u cash betalen of met de bankkaart. Dan is u wagen klaar om van te genieten!

Is chiptuning veilig en hoe zit het met de garantie?

Ja, het is eenvoudig getest en veilig. De winst van chiptuning ligt altijd ruim binnen de prestatiereserves van de wagen. Er zijn geen fysieke wijzigingen aangebracht aan de motor. We maken alleen gebruik van de thermische en mechanische reserves die in elke productiemotor zijn ingebouwd. Daarom bieden we ook tot 2 jaar garantie op de software van de wagen.

Contact